Natasha Omar Foulser – Yaşar Üniversitesi

Natasha Omar Foulser

NATASHA-300×200

NATASHABenim adım Natasha Omar Foulser. Şu anda Uluslararası Öğrenci olarak İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde eğitim görmekteyim.  Türkiye’de okumak, özellikle de Yaşar Üniversitesi’nde, büyük bir ayrıcalık ama her şeyden önemlisi bu insanın başına hayatta bir kere gelebilecek bir deneyim. Her ne kadar Uluslararası bir öğrenci olsam da, bu bölümde okumak ve bir şeyler öğrenmek bir parkta yürümeye benzemiyor; sürekli şekilde sıkı çalışmak ve her gün fedakârlık gerektiriyor. Bunların yanı sıra, çeşitli kültürel gelenekleri öğrenirken çok keyifli zamanlar geçirdim.  Örneğin köklü bir tarihi mirastan ilham almak, projelerimi tasarlamamda büyük bir paya sahip. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde geçirdiğim süre boyunca harika bir destek gördüm.

Üstelik başından beri becerilerimi geliştirmek üzere yararlı tavsiyeler aldım. İlk senemi henüz tamamladım ve şimdi, bir sonraki sene için hazırlanıyorum. İlk senemde birçok şey gerçekleştirdim ve bunların çoğu bu kadar kısa sürede başarmanın imkânsız olduğunu düşündüğüm şeylerdi.  Burası harika bir bölüm ve odaklanmak için harika bir ortamı var. Bu ortamdan çıkaracağım en değerli unsurlar, yeni edindiğim dostluklar ve bana yardım etmek ve hedeflerimi gerçekleştirmem için zaman ve çabalarını esirgemeyen eğitmenlerimdir. Onların sonsuz desteği, motivasyon gücü ve sabırlarına minnettarım. Onlar olmasaydı bu kadar yol alamazdım. Şimdi bir yere aitim, bir desteğim var ve ben onlara evimden uzak ailem diyorum.