2017 yaz dönemindeki stajlar için zorunlu iş güvenliği kursu – Yaşar Üniversitesi

2017 yaz dönemindeki stajlar için zorunlu iş güvenliği kursu

dikkat

2017 yaz döneminde staj yapacak öğrencilerin dikkatine;

Staj yapmadan önce alınması zorunlu olan iş güvenliği kursu İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri için 26 Nisan 2017 Çarşamba saat 10.30’da Y010’da düzenlenecektir. Katılım zorunludur. “iş güvenliği kursu sertifikası” almayan öğrencilerin staj dosyaları kabul edilmeyecektir. (o tarihte dersi olan öğrenciler derslerinden izinli sayılacaklardır)

Kurs ve sınavı aynı gün sınıfta bilgisayar/internet ortamında yapılacak olup, derse laptop, tablet ya da ufnd ders sistemine erişim sağlayabilen telefonlarla katılmanız büyük önem taşımaktadır. Lütfen acilen duyuruları takip edebilmek için şantiye stajı yapacakların INAR 311, ofis stajı yapacak olan öğrencilerin ise INAR 411 derslerine Lectures sisteminden kayıtlanmaları gerekmektedir. (iki stajı aynı anda yapacak mezun durumunda öğrenciler ikisine de kayıtlanmalıdır).

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Staj Komisyonu