2018 Yaz Okulunda Staj Derslerine Kayıtlanmak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine – ÖNEMLİ! – Yaşar Üniversitesi

Yaz okulunda staj derslerine kayıtlanmak isteyen öğrencilerin kayıtları Öğrenci İşleri aracılığı ile 12 Haziran’da gerçekleşecektir. Staj dersi için ödemeler de 12’sinde Muhasebe’den gerçekleştirilebilecektir. Staj dersleri dışında yaz okulunda başka derse kayıtlanmak isteyen öğrenciler ise kayıtlarını bugün (yaz okulu kayıtlarının son günü) OBS sistemi üzerinden kendileri gerçekleştirmelidir.

Yaz okulunda staj dersi almak isteyen öğrenciler 11 Haziran 2018 Pazartesi günü saat 17:00’a kadar aşağıdaki bilgileri e-mail aracılığı ile Arş. Gör. İrem Deniz Akçam’a (irem.akcam@yasar.edu.tr) iletmelidir. (Bu listede adı bulunmayan öğrenciler staj derslerine kayıtlanamayacaktır.):

Öğrenci No

Öğrenci Adı-Soyadı

Hangi staj dersine kayıtlanmak istiyor (Ders kodu ve Ders adı)

Yaz okulunda staj dersi dışında kayıtlandığı ders varsa ders kodu ve adı