667 KHK nedeniyle kapatılan üniversitelerden gelen öğrencilerin ve danışmanlarının dikkatine – Yaşar Üniversitesi

2016 yaz döneminde staj yapan öğrencilerin, tamamlamış oldukları mesleki yaz stajlarına ait staj dosyalarını, bölüm web sayfasında belirtilen  Yaşar Üniversitesi formatına uygun şekilde (dosya başka formatta tamamlanıp imzalatılmış ise kapak sayfası ve CD Yaşar formatında alınabilir) 25-30 Ocak 2017 tarihlerinde Araş. Gör. Burçin Hancı Geçit’e imza karşılığında teslim ederek, ders kayıtlarında Şantiye Stajı için “INAR 311” kodlu dersi, Ofis Stajı için “INAR 411” kodlu dersi eklemeleri gerekmektedir.

Danışmanların dosyaları hazır olan öğrencilerin bu dersleri kayıtlar sırasında eklemiş olmalarını kontrol etmelerini rica ediyoruz.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Staj Komisyonu