STAJ DUYURUSU – Yaşar Üniversitesi

STAJ DUYURUSU

Yaşanan olağanüstü durum sebebiyle, Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yaz stajlarının 2020-21 Akademik yılı içerisinde ve dönem arasında yapabilmeleri için kolaylık sağlanacaktır.

Eylül ayında stajını planlayan öğrencilerin son başvuru tarihi 21 Ağustos 2020 (17:00) (1 Eylül itibariyle staj planlandığında) olarak belirlenmiştir.

ÖNCELİKLE BÖLÜM TARAFINDAN SAĞLANAN GOOGLE FORMU DOLDURUNUZ.BAŞVURUNUZ BÖLÜM TARAFINDAN ONAYLANDIKTAN SONRA İNSAN KAYNAKLARI SAYFASINDA YER ALAN STAJ FORMUNU DOLDURMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Staj sisteminin açılması ya da YÖK’ten yeni kararlar aktarılması durumunda zorunlu değişiklikler oluşabilir. Tüm öğrencilerin staj komisyonları tarafından yapılan duyuruları takibi zorunludur.

Sağlıkla geçen keyifli bir staj dönemi dileriz,

Staj komisyonu:

Dr.Öğrt.Gör.Özge Başağaç: [email protected]