STAJ DUYURUSU – Yaşar Üniversitesi

STAJ DUYURUSU

Yaşanan olağanüstü durum sebebiyle, Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yaz stajlarının 2020-21 Akademik yılı içerisinde ve dönem arasında yapabilmeleri için kolaylık sağlanacaktır.

Fakat girdiğimiz pandemi sonrası normalleşme sürecinde online ya da aktif olarak sahada staj yapmayı tercih eden öğrencilerimiz için zorunlu stajlarında sigortalarının başlatılacağı ve staj süresince Üniversitemiz tarafından sigortalanacakları da bildirilmiştir. Yaşar Üniversitesi’nin halen kapalı olan staj sistemi nedeniyle staja başlayacak öğrencilerimizin staj komisyonuna aşağıda linki bulunan formu doldurarak ACİL başvuru yapması gerekmektedir. ÖNCELİKLE BÖLÜM TARAFINDAN SAĞLANAN GOOGLE FORMU DOLDURUNUZ.BAŞVURUNUZ BÖLÜM TARAFINDAN ONAYLANDIKTAN SONRA İNSAN KAYNAKLARI SAYFASINDA YER ALAN STAJ FORMUNU DOLDURMANIZ GEREKMEKTEDİR.

• Staj sisteminin açılması ya da YÖK’ten yeni kararlar aktarılması durumunda zorunlu değişiklikler oluşabilir. Tüm öğrencilerin staj komisyonları tarafından yapılan duyuruları takibi zorunludur.
  • Stajını dönem içerisinde 2 Kasım 2020 itibariyle yapmak isteyenler için son başvuru tarihi 14 Ekim 2020’dir. (17:00)
  • Sadece 3. veya 4. sınıf öğrencileri başvuru yapabilirler.
  • Staj için haftada en az 3 iş günü (Cumartesi günleri dahil olabilir) çalışılmalıdır. Aksi halde başvuru yapamazsınız.
  • Stajlar yalnızca 2 Kasım – 25 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılabilir.
  • STAJINI GÜZ DÖNEMİNDE YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLER, DERSİ BAHAR DÖNEMİNDE ALACAKTIR. (Sadece sonbaharda mezuniyet durumunda olanlar staj dersini kodlayabilir).

Sağlıkla geçen keyifli bir staj dönemi dileriz,

Staj komisyonu:

Dr.Öğrt.Gör.Özge Başağaç: [email protected]