UNICERA 2019-DESIGN NEXT SEMINAR

CNR Holding kuruluşlarından ITF İstanbul Fuarcılık tarafından, TSF (Türkiye Seramik Federasyonu) ve TIMDER (Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği) iş birliği ile organize edilecek UNICERA, 5-9 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Üreticilere, tasarımcılara, yaratıcı işler ile uğraşanlara, öğrencilere ve akademisyenlere farklı bakış açıları kazandırmak, yeni trendler hakkında bilgi sahibi olmak açısından her yıl Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı UNICERA İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı kapsamında düzenlenen ‘UNICERA Seminer Programı’mız bu yılda uluslararası, ödüllü tasarımcıları ağırlamaya devam ediyor.

 

Giuseppe Scutellà, Carlo Ciciliot, Antonio BULLO, Paolo D’arrigo, Hicham Lahlou,Valentin Garcia, Johann Dück ve Bern Donadeuve gibi ünlü tasarımcıların yer alacağı, sizlerin ve öğrencilerinizin fikir alışverişinde bulunabileceğiniz DESIGN NEXT’ programımız 06-07 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleşecektir.

 

Sizleri ve öğrencilerinizi 06-07 Şubat 2019 tarihlerinde alanında uzman, uluslararası ödüllü tasarımcıların yer aldığı ‘Design NEXT’ seminer programımıza davet etmekten onur duyarız.

DESING NEXT-TASARIMCILAR