2018-19 Yaz döneminde staj yapacak öğrencilerin dikkatine; – Yaşar Üniversitesi

2018-19 Yaz döneminde staj yapacak öğrencilerin dikkatine;

• Tarih hataları nedeniyle başvurusu red edilen öğrenciler bir an önce tarihleri yeniden düzenleyip başvuru yapmak zorundadır. (en az 20 iş günü olmak zorundadır. Bayram vs. tatillere dikkat)
  • İmzalı belgeniz onaylanmış belgenin çıktısı olup, onun üzerine firmadan imza ve kaşe almanız gerekmektedir. Tamamen el ile doldurulmuş olan imzalı belgeler geçerli değildir ve bu öğrencilerin başvuruları red edilmiştir. En baştan başvuru işlemi yapmaları gerekmektedir. İmza ile birlikte mutlaka kaşe de gerekmektedir.
  • İmzalı belgeleri sisteme yüklemek ve varsa hatanız onu düzeltip imzalı belgeyi sisteme yüklemek için son gün 17.05.2019 (Cuma günüdür) Bu nedenle başvuru kısmında hatalarınız varsa hemen çözmeniz gerekmektedir.