Atahan ATAŞ – Yaşar Üniversitesi

Atahan ATAŞ

DışaDSC_0377rıdan bizi gören insanların genel fikri bizi bir grup iş meraklısı deliye benzetmesi olabilir. Mesleğimizin yaşamımızın tümünü kaplaması çoğu insan için rahatsız edici de olabilir. Ama bölümümüz içindeki bu durum; mesleğimizin yaşamımızın tümünü kaplaması değil, bizim yaşamımızın ta kendisi olmasıdır. Ne kadar rahatsız edici görünse bile bu durum şimdiye kadar beni ve bu bölümü severek okuyan hiçbir arkadaşımı rahatsız etmedi. Kişisel görüşüm mesleklerin hepsi insanların yaşamını her şekilde değiştiriyor, burada, Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde, biz yaşam tarzlarımızla mesleğimize şekil veriyoruz. Gezdiğimiz yerlere bakışımız, katıldığımız yarışmalar ve yaptığımız projelerin hepsine bizim ruhumuz yansıtıyor. Aslına bakarsanız projeleriyle insan kendini defalarca keşfediyor. Sonuç olarak; burası aslında sanatın, emeğin ve sizin birleşmenizden ortaya çıkan bir bölüm. Burası sizin bölümünüz.