INAR 4420 İç Mekan Tasarımı Mezuniyet Projesi Final Değerlendirme ve Sergisi – Yaşar Üniversitesi

INAR 4420 İç Mekan Tasarımı Mezuniyet Projesi Final Değerlendirme ve Sergisi

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü dördüncü sınıf öğrencilerinin INAR 4420 İç Mekân Tasarımı Mezuniyet Projesi dersi kapsamında 31 Mayıs 2022 tarihinde 13.20-16.20 saatleri arasında proje değerlendirmesi ve mezuniyet sergisi Rektörlük fuaye alanında gerçekleştirilecektir. Proje ile ilgili detaylı bilgiler aşağıdadır: 

Proje Başlığı: Bornova İlçesi Halkevi Tasarımı

Proje Açıklaması: Bornova Belediyesi’nin sekiz stratejik hedefi göz önünde bulundurularak, INAR 4410 ve INAR 4420 öğrencilerinden Bornova ilçesi için sosyal, eğitim, eğlence ve destek faaliyetleri ile topluma katkı sağlamak amacıyla bir halkevi / toplum merkezi tasarlamaları istenmiştir.

Sizleri 13.00-13.15 saatleri arasında F004 dersliğinde gerçekleştirilecek olan açılışımızda ve sonrasındaki proje değerlendirmesi ve mezuniyet sergisinde aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Düzenleyen:

Yaşar Üniversitesi | Mimarlık Fakültesi | İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü

INAR 4420 İç Mimarlık Mezuniyet Projesi Ekibi | Dr. Öğr. Üyesi Kenan Eren Şansal, Dr. Öğr. Üyesi Meltem Eranıl, Dr. Öğr. Üyesi Ecehan Özmehmet, Öğrt. Gör. Haluk Tatari, Araş. Gör. Selin Aktan