BİGG-Y (TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı) Tanıtım Semineri – Yaşar Üniversitesi

BİGG-Y (TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı) Tanıtım Semineri

TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) 1. Aşama Uygulayıcı Kuruluşları arasında yer alan Yaşar Üniversitesi, “BİGG-Y” olarak  girişimcilere 200.000 TL hibe destek sağlayacağı program kapsamında başvuru sürecini başlattı.

BİGG-Y, 30 Mart’a kadar girişimci adaylarının iş fikri başvurularını toplayarak değerlendirecek, uygun bulunan iş fikirlerini ön kuluçkaya alarak iş fikri doğrulama süreçlerinden geçirecek ve nitelikli iş planı hazırlama ve bunları son değerlendirme için TÜBİTAK’a iletme hususunda girişimcilere destek sağlayacaktır.

Bu kapsamda BİGG Programı başvuru süreci, destek kapsamı ve takvimi ile ilgili bilgi paylaşılmak üzere bir tanıtım semineri düzenlenecektir.

İlgili seminer 12 Mart Salı günü saat 16.30-17.30 aralığında Y-110 No’lu sınıfta gerçekleşecektir.

Program hakkında genel bilgiye ulaşmak için: http://bigg-y.yasar.edu.tr