Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği başvurusu yapacak öğrencilerin dikkatine, – Yaşar Üniversitesi

Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği başvurusu yapacak öğrencilerin dikkatine,

2022-2023 Akademik yılı Erasmus Öğrenim Hareketliliği ve 2022 Yaz dönemi Erasmus Staj Hareketliliği başvuruları 19 Ocak 2022- 03 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru sürecine ilişkin tüm bilgilere, https://erasmus.yasar.edu.tr/application/ adresinden erişilebilmektedir. Aşağıda belirtilen belgelerin, ilgili tarihler arasında bölüm Erasmus komisyonuna teslim edilmesi gerekmektedir. İngilizce Dil Sınavı’na ilişkin detaylar, başvurular tamamlandıktan sonra, Erasmus sayfasında duyurular altında yayınlanacaktır.

Erasmus Öğrenim Hareketliliği Başvuru Belgeleri;

1.         Başvuru Formu (öğrenci tarafından imzalanacak),

2.         İngilizce resmi transcript belgesi,

3.         Eğer varsa dil belgesi (TOEFL, YDS, YÖKDİL).

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Erasmus Komisyonu;

Ebru Karabağ ([email protected])

Müge Sever([email protected])

Not: 16.03.2021 tarihinde yapılan Erasmus dil sınavına giren öğrencilerin aldığı puan bu yıl (2022) da geçerli olduğundan, ilgili tarihte aldığı sınav puanı ile değerlendirilmek isteyen öğrencilerin, taleplerine ilişkin dilekçelerini başvuru dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.