Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü – HAYTAP – Caploonba İşbirliği – Yaşar Üniversitesi

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü INAR 3302 Mobilya Tasarımı dersi kapsamında HAYTAP – Hayvan Hakları Federasyonu ve Caploonba Orpak Mobilya ile hayata geçirilecek sosyal sorumluluk projesi için imza seremonisi 12 Nisan, 2023 tarihinde Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Arslan Örnek, Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Yenal Akgün, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Prof.Dr. Zeynep Tuna Ultav, HAYTAP İzmir Temsilcileri Av. Senem Demirel Acar ve Av. Bünyamin Bıçak, Orpak Caploonba Firması Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Orpak ve INAR 3302 Ders Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Eda Paykoç Özçelik, Yardımcı Koordinatör Öğrt.Gör. Sergio Taddonio, Öğrt.Gör. Altuğ Toprak, Öğrt.Gör. Ertan Demirkan ve Araş.Gör. İrem Deniz Akçam’ın katılım ve katkılarıyla gerçekleşmiştir.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi sokak hayvanları ve sahiplendirilmiş ev hayvanları için Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü INAR 3302 öğrencilerinin HAYTAP mentörlüğünde tasarlayacağı, Caploonba’nın üreteceği, HAYTAP barınaklarına bağışlanması planlanan bir sokak hayvanları mobilya projesi ve yine Caploonba tarafından üretilecek ve satışı yapılacak olan ev hayvanları için bir mobilya geliştirilecektir.