Yatay ve Dikey Geçiş Öğrencilerinin Dikkatine – Yaşar Üniversitesi

Yatay ve Dikey Geçiş Öğrencilerinin Dikkatine

Bölümümüz 2018- 2019 müfredat değişikliği sonrası bildiğiniz üzere müfredatımıza eklenen yeni zorunlu ya da seçmeli dersler olmuştur.

Önceki üniversitelerinizde başarılı ile tamamladığınız ancak 2018- 2019 öncesi müfredatımızda yer almadığı için muaf olmadığınız dersleriniz olduğunu düşünüyorsanız, 28.09.2018 saat 13:00’ e kadar fakülte sekreterliğimize ders muafiyet formu ile başvurabilirsiniz. Ancak muafiyet istenen derslerinizi kodu ve ismiyle birlikte açıkça belirtilmeli, önceki üniversitenizden aldığınız ıslak imzalı transkript ve ders içeriklerinizi sekreterliğimize teslim etmelisiniz. Aksi halde başvurunuz değerlendirmeye alınmayacaktır.

Önemli not: Muafiyet formunda yer alan “not dökümümde yer alan tüm derslerden muaf olmak istiyorum” seçeneğini işaretleyen öğrencilerin başvuruları kesinlikle dikkate alınmayacaktır.